SITE_genelBant3

Zagreb Üniversitesinden Vedran Kasap ve Ivana Fabrio bölümümüze konuk oldular

tarafından Irmak Akkaya | Eyl 21, 2019
Zagreb Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Ürün Tasarımı Bölümünden öğretim üyeleri Vedran Kasap ve Ivana Fabrio 19-20 Eylül 2019 tarihlerinde bölümümüzün misafiri olarak bölüm ve fakülte ölçeğinde çeşitli etkinliklere katıldılar. İTÜ Taşkışla ve Ayazağa Yerleşkeleri ile Teknokent’i ziyaret eden, Kasap ve Fabrio, bölümümüz lisans öğrencilerine yönelik kurum ve bölümlerini tanıtan bir sunumun yanı sıra, 20 Eylül 2019 günü İTÜ Mimarlık Fakültesi “architalkture” serisi kapsamında herkese açık bir de seminer verdiler. Seminer kapsamında Kasap, Hırvatistan Ulusal Parklarına yönelik markalama ve yönlendirme tasarımı çalışmalarını, Fabrio ise katılımcı tasarım araştırmalarının gelişiminin yanı sıra, sosyal inovasyon platformları ve STK işbirlikleriyle gerçekleştirdikleri projeleri süreçler ve örnekler üzerinden paylaştı.