SITE_genelBant3

Program Haberleri

Tem 2020
YKS puanları ile ilgili duyuru

Üniversite adaylarının dikkatine,

Bitirme Projeleri dijital katalogları yayında

Bitirme Projelerini daha görünür kılmak amacıyla 2019-2020 Güz Döneminden itibaren dijital kataloglama çalışmalarına başlanmıştır.

Tem 2020
Öğrencilerimizin projeleri ETMK ve TMMOB Mezuniyet Projeleri sergilerinde yer aldı

Öğrencilerimiz Albina Şen, Emre Büyükkaytan, Selin Güneş ve Zeynep Oya Bayraktar'ın mezuniyet projeleri ETMK 2020 Mezuniyet Projeleri sergisinde, İdil Akman'ın mezuniyet projesi ise bu serginin yanısıra TMMOB Mezuniyet Projeleri 2020 sergisinde de yer almıştır.

May 2020
İTÜ EÜTB ailesinden Koronavirüs ile mücadeleye bir katkı

İTÜ EÜTB ailesi olarak Koronavirüs salgınına karşı mücadelede aktif rol üstlenmekteyiz.

Nis 2020
İTÜ EÜTB Instagram hesabı açıldı

Akademisyenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız arasındaki bağı güçlendirmek, mezunlarımız ile öğrencilerimizin güncel mesleki ve akademik çalışmalarını daha geniş bir kitleye ulaştırmak ve İTÜ EÜTB tarafından yapılan güncel duyuruların aktarımını sağlamak üzere @itueutb adıyla Bölüm Instagram hesabı açılmıştır.

Kas 2019
“Tasarım Söyleşileri | Design Talks” etkinliğine ATÖLYE’den Atılım Şahin konuk oldu

Tasarım Söyleşileri | Design Talks” etkinliğinin sekizincisine konuk olan ATÖLYE’nin Yaratıcı Platform Direktörü Atılım Şahin, 27 Kasım 2019 tarihinde gerçekleşen etkinlikte ‘Tasarımda Disiplinlerötesi Yaklaşımlar: ATÖLYE’den İyi Uygulama Örnekleri’ başlıklı bir konuşma yaptı.

İTÜ EÜTB “Design Week Turkey 2019” katılımı

14-17 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen “Design Week Turkey 2019” kapsamında, İTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü “Tasarım Odaklı Düşünce Çalıştayları” gerçekleştirdi.

İTÜ EÜTB “Design Turkey 2019” başarısı

T.C. Ticaret Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu işbirliğiyle bu yıl 8. kez verilen Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri kapsamında 8’i "üstün", 36’sı "iyi" ve 18’i "kavramsal" ödül olmak üzere toplam 62 ödül verildi.

Kas 2019
Prof.Dr. Şebnem Timur DWT’19 “Tasarımda Geleceğin Kariyerleri” panelinde yer aldı

Prof.Dr. Şebnem Timur, 14-17 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen “Design Week Turkey 2019” kapsamında, 15 Kasım Cuma günü Ana Sahne’de gerçekleşen “Tasarımda Geleceğin Kariyerleri (Future Careers in Design)” panelinde konuşmacı olarak yer aldı.

Kas 2019
Prof.Dr. Gülname Turan ve Araş.Gör. Enver Tatlısu DWT’19 Tasarım Söyleşilerinde yer aldı

Prof.Dr. Gülname Turan ve Araş.Gör. Enver Tatlısu, 14 Kasım Perşembe günü “Modüler Ürün Ara Yapıları Tasarımı: Yeni Modülariteler” başlıklı panelde konuşmacı olarak yer aldılar.

Eki 2019
“Tasarım Söyleşileri | Design Talks” etkinliğine KUAR Araştırma Merkezi Araştırmacıları konuk oldu

Tasarım Söyleşileri | Design Talks” etkinliğinin yedincisinde ‘Koç Üniversitesi Arçelik Yaratıcı Endüstri Araştırmaları Merkezi’nden (KUAR) Dr. Çağlar Genç, Ceylan Beşevli, Hayati Havlucu ve Yağmur Kocaman’ı konuk ettik.

Eki 2019
“Tasarım Söyleşileri | Design Talks” etkinliğine mezunumuz Betül İnci konuk oldu

“Tasarım Söyleşileri | Design Talks” etkinliğinin altıncısında Parla Design’ın Tasarım ve Proje Direktörü 2012 yılı mezunumuz Betül İnci’yi konuk ettik.

Eyl 2019
Zagreb Üniversitesinden Vedran Kasap ve Ivana Fabrio bölümümüze konuk oldular

Zagreb Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Ürün Tasarımı Bölümünden öğretim üyeleri Vedran Kasap ve Ivana Fabrio 19-20 Eylül 2019 tarihlerinde bölümümüzün misafiri olarak bölüm ve fakülte ölçeğinde çeşitli etkinliklere katıldılar.