DT1

Bölümümüz öğretim üyesi Dr.Öğr.Üyesi Koray Gelmez, mezunlarımız Ezgi Özcan, Gürkay Aydoğmuş, Ahmet Furkan Keleş ile Tasarımcı Sarp Susüzer ve
Mimar Suat Batuhan Esirger tarafından tasarlanan Park, Koru ve Kent Ormanı Tanımlayıcı Birimi Design Türkiye 2021 Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde “İyi Tasarım” ödülüne değer görülmüştür. İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı bünyesinde yer alan Yeşil İstanbul Tasarım Ekibi İstanbul’daki yeşil alanları kimliklendirme çalışmaları yapmaktadır. Bu kapsamda üretilen birim, estetik katkı ve üretilebilirlik ölçütleri gözetilerek tasarlanmıştır.

Design Türkiye Endüstriyel Tasarım Ödülleri, Türkiye’de kullanıcının ihtiyaçlarını gözeten, ihracatta ve ulusal pazarda ürüne katma değer ve rekabetçi üstünlük kazandıran iyi tasarımı ödüllendirerek, iyi tasarlanmış ürünlerin topluma ve endüstriye sağladığı faydaları görünür kılmak amacıyla T.C. Ticaret Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) iş birliğiyle TURQUALITY® Programı dahilinde düzenlenmektedir.


Ekran Resmi 2021-12-20 10.52.11