WhatsApp Image 2022-04-03 at 23.10.50

Bölümümüz öğrencisi Feyza Başak tasarladığı Turn & Relax adlı ürünle, Marble İzmir Fuarı kapsamında düzenlenen 4. Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması'nda En Değişik Tasarım Ödülü ve En İyi İş Birliği Ödülü'nü almaya hak kazanmıştır.

Turn & Relax adlı aromaterapi cihazı, koku duyusuna ek olarak görsel olarak da rahatlama deneyimi sunması için tasarlanmıştır. Cihaz etrafa koku verirken hazne üzerindeki topun dönme hareketi kullanıcının rahatlamasına katkı sağlamayı hedefler. Mermer ile kapak kısmında kulanılan camın uyumu, formu ve rengi ile estetik ve lüks bir görünüm amaçlanmıştır. Ürün tasarlanırken yola çıkılan kavramlar dinamik, iyi oluş ve sakinliktir.

Yine aynı yarışmada öğrencilerimiz Gülnur Üstün ve Pelin Nur Karabay’ın tasarladığı Denge ve Not ve İrem Aslan’ın tasarladığı Manecense adlı ürün ilk aşamayı geçerek fuarda sergilenmeye değer görülmüştür.

qw0e9-2

p09mt_4