Doktora Öğrencilerimize ve Öğretim Üyemize “İyi Araştırma Sunumu" Ödülü

by Elif Yağmur Aksu | Nis 19, 2021
İTÜ Endüstriyel Tasarım Doktora Programı öğrencileri Pelin Öztürk ve Cem Avcı, bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Çiğdem Kaya ile birlikte gerçekleştirdikleri "The Effect of Remote Collaborative Work on Design Process During the Pandemic" başlıklı araştırmaları ile "DIDID 2020, Distributed Innovation Design International Dialogue" konferansında "Good Research Presentation" ödülünü almaya hak kazandılar.

dıdıd2020